Jak vybrat nafukovací vířivku – poradíme vám, které parametry bedlivě sledovat

Vířivka je pro mnohé symbolem luxusu, komfortu a zároveň ztělesněním relaxace, kterou si tak rádi dopřáváme. Možná vás potěší, že vířivky už dnes nejsou jen pro ty, kteří nemají hluboko do kapsy. Nafukovací vířivky jsou totiž stvořené pro všechny, kteří touží po koupeli a relaxaci jak ve wellness, a přitom musí mysletr na rodinný rozpočet.

Proč je dobré mít vířivku doma? A jak správně vybrat nafukovací vířivku?

Wellness centrum přímo doma? To bych chtěl každý, ale musíme si připustit, že vybudování soukromého klasického wellnes není pro většinu lidí finančně dostupným scénářem. Přesto se vířivky ve stále větší míře dostávají právě do běžných domácností. Zásluhu na tom mají nafukovací vířivky, které jsou téměř plnohodnotnou náhradou profesionálních staticky zabudovaných relaxačních zařízení.

Vířivka u vás doma


Pokud si kladete otázku, proč mít doma vířivý bazén, určitě to dělejte až po zralé úvaze, pokud hledáte prostor, který vám pomůže k plnohodnotnému odpočinku, tak bude vaše rozhodování poněkud snazší. Právě nafukovací vířivka je tu od toho, aby uspokojila vaše potřeby a zároveň dokázala pomoci vaší fyzické a duševní kondici.

Teplota vody, která ve vířivce dosahuje okolo 36 až 41 ° C, pomáhá lidem s revmatickými onemocněními, artritidou a samozřejmě obecně pomáhá při rehabilitaci. Nesmíme zapomínat, že masáž (hydromasáž) za pomoci trysek a bublinek vám dokáže uvolnit ztuhlé svaly, proto je tak vyhledávána u profesionálních sportovců. Toto vše si můžete dopřát díky nafukovací vířivce i u vás doma.

Nabídka na trhu je opravdu pestrá, ať už má vířivka posloužit celé rodině nebo jen páru, zaručeně najdete vhodnou variantu. Manipulace s nafukovací vířivkou je skutečně jednoduchá. Jediné, co pro vířivku potřebujete, je rovný a stabilní podklad, kde ji umístíte + přívod vody a elektřiny.

Pokud vám nejde tedy pouze o čistě plavecký zážitek, ale spíše o pohodu, relax a masáž, pak je nafukovací vířivka správnou volbou. Nezáleží na tom, jestli venku prší nebo je pod mrakem. Díky ohřevu se voda ohřeje na požadovanou teplotu, díky elektromotoru rozběhne masážní trysky a vy si můžete vychutnávat zážitek jako ve wellness. V zimě navíc stačí nafukovací vířivku vyfouknout a najít její vhodné místo na skladování. Kromě toho však lze takovýto druh vířivky umístit i do interiéru.